Etusivu Info Santa's Hotel Tunturi
Mitä? Missä? Täh?

Rap Weekend Saariselkä

Maailman pohjoisin rap-festivaali Rap Weekend Saariselkä Santa’s Hotel Tunturin ravintola Lutossa 1.-2.3.2019.

Neljättä kertaa järjestettävän festivaalin perjantai-illan ohjelmistosta vastaa uutta albumia viimeistelevät Mactopias & JIIAA, ”Anna Mie Kairaan” ja ”Älä Selitä” -musiikkivideosinglet kesällä julkaissut Talonpoika Lalli, ahkerasti keikkaileva ja tasaiseen tahtiin uusia hittejä takova Tapani Kansalainen ja soolouran lisäksi Hannibal & Soppa ja Tulenkantajat kokoonpanoista tunnettu Hannibal mukanaan Tomigun.

Lauantai-iltana lavan ottaa haltuun Rovaniemeläislähtöinen Luunmurskaajat, marraskuussa ”Maailman Kovin” -EP:n julkaissut Läskit Lokit, 3rd Rail Musicille levyttävä OG Ikonen ja rapin suomenmestaruuden vuonna 2012 voittanut ja miljoonia katselu- ja kuuntelukertoja Youtubessa ja Spotifyssä kerännyt Gettomasa.

Yhden päivän lippu 20e, koko viikonloppu 30e.

Perjantai:
21:00 Ovet auki
22:00 Mactopias x Jiiaa
23:00 Talonpoika Lalli
00:00 Tapani Kansalainen
01:00 Hannibal featuring Tomigun

Lauantai:
21:00 Ovet auki
22:00 Luunmurskaajat
23:00 Läskit Lokit
00:00 OG Ikonen
01:00 Gettomasa

Lauantaina klo 15:00 alkaen ilmainen Rap Weekend Etkot -tapahtuma @ Ski Saariselkä, lauteet ottaa haltuun Jatkuva Jano ja KaamosFunk.

Etelä-Suomesta Saariselälle pääsee kätevästi lentäen. Tarjolla on päivittäin useita Norwegianin ja Finnairin operoimia reittilentoja Helsingistä Ivaloon, mistä on suora bussiyhteys Santa's Hotel Tunturin pihaan. Lähempää saapuvat pääsevät helposti paikalle kimppakyytien lisäksi esimerkiksi bussilla Rovaniemeltä.

Majoituksen voi varata Santa's Hotel Tunturin nettisivuilta.

Lisäinfot & akkreditointi info@rapweekend.fi

Tapahtuma Facebookissa
Rap Weekend somessa